5/2/07

Posem ordre

He decidit fer dissabte i endreçar una mica aquest blog tan feliçment caòtic. Acabo d'inaugurar el blog de les Llistes llestes, on a partir d'ara hi abocaré tots els articles més mediàtics i d'audiències milionàries; és a dir, les llistes col·laboratives com la de les Paraules Nostrades o la de les Paraules Xupi Guais.
I és que una no està acostumada això de la fama, ni a rebre tsunamis de comentaris en massa, com ha passat amb les llistes. (Perdoneu, tinc un quart de sang andalusa per les venes i les exageracions hiperbòliques formen part del meu ADN)...
Com deia, no he suportat la pressió de la fama i he foragitat les llistes populars del meu petit blog marinetix, per preservar el meu ciber raconet de la voràgine de la popularitat.
Sóc perfectament conscient que tota la vidilla i la popularitat se l'endurà la germana bonica, o sigui, el Blog de les Llistes llestes. Però el blog marinetix sempre serà el meu fill pròdig, el primer, el primogènit, el mimat i el consentit.
A partir d'ara, doncs els experiments llistats els trobareu a Llistes llestes. No sé si l'he pifiat, però ja se sap: qui no s'arrisca, no pisca.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo trobo bé aquesta maniobra, així tens cada cosa al teu lloc. I no t'amoinis per l'èxit, recorda que això ho fem per amor a l'art ;)

Hauràs de posar una llista dels teus blogs al lateral... no te'n podràs separar mai, de les llistes!! BWahahahaha...

No em fagis cas, una abraçada :P

Laiern ha dit...

Ostres tu!!!
Quin luxe!!!
Ben fet. Així tu també estaràs més còmode i seguiras amb els post... amb tanta llista de deures estaves tsunamitzada, com tu dius...
Eeeeeeeei! Gràcies per posar-me als blogs amic. Quan sàpiga com fer-ho en el meu... T'asseguro que hi seràs! ... la "primen" !
Sort llistada!
Smuak!