13/2/07

Prou anarquia!

Ja estic fins al monyo de llegir en la més absoluta anarquia. A partir d'ara, poso ordre a les meves lectures de manera que no oblidi mai més un títol, un autor o un argument. He de posar límit a un caos que, com més anys tinc, més caòtic es torna.
Per començar animada i amb bon peu, acabo de penjar al blog de les llistes llestes la primera llista de llibres, on recullo les novel·les llegides durant el 2006.
Sé que me'n deixo alguna, però és el que té ser anàrquic. Quan busques alguna cosa, no la trobes. Et troba ella a tu quan a ella li plau.
A banda de la llista, que tindrà l'interès que tindrà, he trobat un experiment que pot ser divertit: gràcies a un article de microsiervos, he descobert la web Literature Map, que serveix per orientar el lector sense llibre ni benefici, per ajudar-lo a escollir la següent lectura, en funció dels seus gustos actuals. Ho he provat i és maco i interessant, però cal registrar-se per accedir al gruix de la informació.
Està molt bé, i és curiós... Però està ben clar que res no superarà mai el boca-orella i els consells literaris d'amic que ofereixen sempre desinteressadament les persones que una estima i aprecia.
O sigui que sóc tota orella.

4 comentaris:

Salva Piqueras ha dit...

Marinetix,
Primer ordenes frases i paraules en un altre blog, després organitzes les lectures del 2006... quin rampell t'ha agafat?? Quina serà la propera dèria? Potser numerar les culleres? Ja et passaré el telèfon del meu psicòleg perquè posi ordre a tanta idea ordenada...

Laiern ha dit...

Hola nois!!!
Un dels llibres que més he regalat és el "Sin noticias de Gurb", de Eduardo Mendoza. He rigut tant... La imaginació et treballa molt ràpid, clar que Barcelona estava tal i com la describia... Genial!
Eps! i el "literature map", molt bó! Quan de temps té la gent per fer burricades!!! Xules, però amb criteris bastant discutibles, poc objectius, penso jo...
See you on the road!!! (Com diu Bruce)

Anònim ha dit...

Espuelas de papel, de l'Olga Merino.
Un pèl rodorerià, però si t'agrada l'escriptota catalana (a mi em fascina) t'agradarà. Això sí, el llibre és trist i gràcies a les descripcions de la Merino, captes i absorveixes la pesantor de la tristesa i la grisor a cada frase del llibre. Recomanable llegir quan s'està bé d'ànims, doncs.

Entenc el tema llista de llibres! a mi em passa igual, acabo oblidant autors, detalls i fins i tot trames!! De vegades la poca paciència per acabar un llibre fa que no el gaudim com cal (això no et passarà amb el llibre q et recomanava, no és fàcil lectura, t'has d'anar aturant)

Petons!!
Gege

Anònim ha dit...

Casi que juraria que t'has llegit més de 14 llibres durant el 2006