16/10/06

Més sortides del guió

Quan ja em pensava que la campanya electoral s'estancaria en el patètic tema del DVD de CiU, m'ha sorprès la notícia de la incidentada entrevista entre Xavier Sala-i-Martín i Josep Montilla.
Resulta que Montilla va deixar plantat el seu entrevistador, perquè li feia preguntes massa punxants (certament, ho eren) i perquè era evident que Martín no era de la seva corda. Al periodista-economista se li veia el llautó en totes i cada una de les seves preguntes. I el Montilla al final, després d'oferir un recital de respostes insulses, escuetes i amb poca gràcia, es va posar nerviós i va engegar el Martín tot deixant-lo plantat a meitat de la conversa.
La Vanguardia ha publicat l'entrevista, però no l'ha publicat sencera. Ha censurat la part final, en què el candidat socialista marxava tot propinant insults al pintoresc economista-entrevistador. Insults que, d'altra banda, no van ser gaire imaginatius ni punyents, però insults al cap i a la fi.
Tanmateix, la cosa no ha quedat aquí: Sala-i-Martín, que no és un empleat de La Vanguardia, no s'ha tallat gens i ha publicat a la seva web personal l'entrevista íntegra, amb so i tot, i amb insults i tot. (Val a dir que paga la pena llegir tota la conversa, ja que les preguntes són repel·lents i incisives i les respostes són esquerpes, deslluïdes i espantadisses).
En definitiva: La Vanguardia i el Montilla han quedat ben retratats. Però sobretot el candidat socialista, que ha perdut els papers, el nord, l'oremus, i potser alguna cosa més. Així ho recullo en aquest cutre-muntatge, una idea suggerida per Mc Giver, que he agafat al vol per il·lustrar aquest article.



No cal dir que els seus contrincats s'hi lleparan els dits, amb aquesta relliscada. Mas ja ha pres la iniciativa. En els pròxims dies en sentirem molt a parlar! Qui parla ara del ridícul DVD de CiU?
Bé, seguirem rient.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Plas plas! Em trec el barret davant del teu super muntatge.

Per una altra banda, que n'hem de dir del Monty y de la classe política en general... sectaris i impresentables TOTS ELLS.

Una abraçada!!

rizzo ha dit...

excel·lent document!!!!

Anònim ha dit...

Ja està bé que algú li canti la canya al subnormal del Sala Martín home!

Anònim ha dit...

Qui ho diu que el Sala Martín és periodista? Va, home, va que ser un dels millors economistes del món no et dóna dret a passar-te per alt el codi deontològic del periodisme i fer ingerència total, notòria i perjudicial a la professió!
I fantàstica la contrargumentació del company de dalt que tots els polítics són iguals! Sí, sí, sí, exactament que tots els metges, policies, professors de primària, capellans o xulos de cantonada. Aquí no hi ha matisos. Enhorabona!