23/10/06

Mana el Jefe

Dijous, el chotis enganxadís que no em podia treure del cap em va marxar de cop i volta, just amb la primera nota del concert del Bruce Springsteen. Era a Madrid, a la plaça de toros de Las Ventas. I tot va sortir rodó. Amb la càmera de fotos vem poder robar unes imatges de video del Boss en acció. Aquí es veu petitó, però matón. El Boss encara mana, a Madrid i a on sigui.



Aquest dimarts, el Bruce toca a Barcelona. I jo no hi podré ser. Lògicament, ara m'assalta una pregunta: a Barcelona serà diferent? Certificarà que té un feeling especial amb la ciutat?
Si és així, jo no hi seré per veure-ho.



Em fa una ràbia del dimoni, però he d'admetre que aquí encaixa bé aquella dita tant repel·lent que qui riu últim riu millor.
Bé, en tot cas... Glory Days!

6 comentaris:

Martallica Rock ha dit...

Doncs avui podré comprovar en mis propias carnes si, com dius, té un feeling especial amb Barcelona... Jejeje!
¡Si es que el Boss es mucho Boss!!

Anònim ha dit...

Quin parell de BruceManiacs que esteu fetes, jejeje... :)

A disfrutar-lo!

dru ha dit...

finalment!
després de tants dies esperant que el senyor es dignés a llegir-te...
espero que anés ultrabé i que disfrutéssiu una mica també de fer minivacances de monstres rossos.

:)

Vid ha dit...

Amb tots els respectes, no se que li trobeu al Bruce...

Espero que ho disfrutessiu !!!

PD: T. de tranquilitat va ser un paradis. Aquest repetim.

rizzo ha dit...

Un company de feina va anar ahir a veure el Bruce a bcn... no tenia entrades, va arribar una hora abans del concert, les va comprar davant de la porta a preu de taquilla, m’ha dit que minuts abans del concert es venien a 20 euros

al proper concert del Bruce ho intentem!!!

Anònim ha dit...

Bona nit, Marinetix. Fa poc vaig llegir aquest bloc i hi vaig entrant de quan en quan. I ara tinc l'oportunitat d'intervenir. Motiu: Bruce Springsteen. Sóc fervent seguidora, gairebén'estic enamorada. D'aquella manera platònica i amb un únic sentit. No em fallarà mai! Però no t'anava a explicar res d'això, només dir-te que he anat a Madrit, granada i barcelona a veure'l i el millor concert és el de Barcelona. Hi ha un no sé què d'especial entre ell i el public que el fa més gran, si és que és possible. Ell snifa del públic i es va posant a cent i el public beu de l'energia del Boss i s'entrega. Inmens. Tinc una article en castellà (ho sento) om ho explico. Si vols mirar, el blog és: http://muchacalma.blogspot.com/
I res més endavant amb el blog, i amb l'Springsteen, que et recomano vagis per aquests mons de Deu a veure'l:Inmens, allà on vagi. Salut!
Laia.