9/1/07

Caçadora caçada


Estava esperant amb moltes ganes veure la primera entrega de "Caçadors de paraules", la nova aposta d'entreteniment de TV3 per als dilluns a la nit. El presenta un periodista que sempre m'ha fet gràcia, igual que el seu nom, tan aristòcràtic: el Roger de Gràcia. Qui, per cert, acaba d'estrenar un blog on comparteix anècdotes del programa explicades amb molta... molta... molta... (algú sap algun sinòmim de gràcia, que ja m'estic repetint?)

El programa combina tres conceptes que sempre m'han agradat: la recerca de paraules i expressions curioses (vegeu l'article sobre paraules nostrades), el periodisme i l'humor.

Doncs bé, amb aquests ingredients, el Mindundi ens ha cuinat un programet que pot ser prou entretingut. Dilluns només en vaig poder veure el final, i en general em va semblar un producte ben fet, planificat i muntat. Però no vaig entendre perquè es va entossudir a imitar l'estil Mikimoto d'Afers Exteriors. Com tampoc no entenc la presència, al final, del Quimi Portet, emetent sentències gracioses, però sense solta ni volta.

A part d'això, el pugrama em promet. Em sento públic objectiu directe. A més, he vist que a la web del programa hi ha un espai on demanen que se'ls enviï palabros. Crec que m'han caçat del tot: tinc material suficient com per saturar-los la web. Només cal veure el llistat de Paraules Nostrades que ha crescut amb la vostra inestimable col·laboració.


3 comentaris:

dru ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ei!!

Jo també vaig veure el programa (em vaig perdre el principi...ooohhhh....). Em va agradar molt i el vaig trobar molt interessant, però estic d'acord amb el que dius de l'estil Mikimoto. Imitació en tota regla!
Tot i així, dilluns que ve tornaré a espanxuflar-me al sofar per veure i escoltar de nou les gràcies del Roger! ;-)

M

Anònim ha dit...

hallo darlins (com els caramels tous), m'ho faig venir bé per a comunicar al món que, el proper dijous assistiré a un event socio-professional. la presentació de la nova temporada d'una mà de contes (un programa del K3 per a criatures en el que he participat), i que no quepo en mi de gozzzzzo, i tal pasqual. Encara no sé quin dia s'emet el meu capítol, anyway, me'n donaran una còpia, ho dic per si als little monsters (gran cançó de charlotte gainsbourg) els agradaria veure'l. bé, seguirem informant. un altre apunt personal, habemus moto. ens veiem a l'aniversarius de la yoyessss. apetongs