20/12/06

Festa fotre


Per què aquest divendres fan festa als col·les? PER QUÈ???
Qui va ser el geni que va decretar festiu l'últim dia lectiu abans de les vacances de Nadal?
Si algú el coneix, que em passi l'adreça. L'electrònica no: la postal.
Jo i un grupet bastant nombrós de persones estarem encantats d'enviar-li un bonic regalet de Nadal: les factures dels cangurs que haurem de contractar perquè ens guardin els nostres fills mentre nosaltres anem a treballar.
Tonteries a banda, aprofito aquest micro-article per desitjar un reboníssim Nadal a tot cristu (aquesta va per les paraules nostrades). Les festes es presenten mogudes i no sé quan podré tornar a escriure, o sigui que em curo en salut per si les mosques.
Bon Nadal!!!

PS: "M", moltes gràcies per fer-me caure que divendres no hi ha col·le. Has evitat una petita tragèdia domèstica a casa meva... ;-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi ha de què!!!! Tot el que tingui a veure amb les nenes ho tinc al cap! Els horaris, dies festius, festivals, pentinats, vestuari... etc, etc, etc...
La resta de temes ja no sé on paren, però t'asseguro que no hi són dins la meva memòria.... És algo que no puc evitar.... Tu ja ho saps i també la G i la P i l'S (= maromo meu). O sigui que cap problema!!!
M'alegro d'haver evitat la "petita tragèdia domèstica a ca teu!!

Aprofito aquest "comentario anónimo" (no aconsegueixo recordar el nick ni el pasword amb el que em vaig donar d'alta... el que deia!!)per felicitar les festes a tothom!!

Lo dicho, BON NADAL I PRÒSPER ANY 2007 PER TOTS!!!

Ptonassos!!!!!!

M

rizzo ha dit...

BONES FESTES!!!!

kisssss

Anònim ha dit...

Netix, guaaaapa, T'ESTIMO!!