6/11/06

Missatge del President

Catalans i catalanes,
Avui, com no podia ser d'altra manera, m'omple d'orgull i satisfacció difondre per a tots i totes vosaltres el missatge del que serà el 128è president de la Generalitat de Catalunya.



(Sóc conscient que hi ha qui pensa que recorro massa sovint a Polònia, però és que aquest missatge presidencial avui venia de mil meravelles...)

Molta sort a tothom... La necessitarem!

7 comentaris:

Dammy ha dit...

Me parece, no ho se, que necesitaréis algo m´sa que molta sort... No entiendo como se reedita un gobierno que sólo ha conseguido durar 3 años y no precisamente de grandes éxitos.

Un blogbesico.

Anònim ha dit...

visca els minoria i rac1!!!
salut!

www.shhtestudi.com
www.shhtestudi.com/blog

Anònim ha dit...

El tripartit, perdó, l'entesa, és de lo pitjor, lo millor. Imagineu-vos el Mas assistit per el Madí (aquest tio fa un yuyu!!!!)

Anònim ha dit...

Era el resultat esperat penso jo, o CIU treia la majoría o no gobernava, perque no ha anat precissament fent amics...

L'espiritu xeneral es pensar que si no hi ha majoría absoluta ni del PSC ni de CIU (cosa bastant improbable ara mateix), tornem-hi un altre cop. No li acabo de veure sortida a la cosa, eh? jejeje.

Anònim ha dit...

osti... quina we!!!

http://diaridemontilla.blogspot.com/

esta feta a Polonia???

Marinetix ha dit...

Hola a tots!
Rizzo, pel que jo sé, aquesta web que menciones, el Diari de Montilla, la van publicar arran de la proclamació de Montilla com a presidenciable del PSC.
Aquesta campanya ha sigut riquíssima pel que fa als moviments a la xarxa. Els simpatitzants i militants, anònims o no tant, s'han tirat a la piscina i han fet coses molt creatives, amb més o menys gust. La rèplica al Diari de Montilla, on el Monti apareix com un titella pràcticament analfabet, és el Diari d'ArturoMas, on el Kent de la Barby surt representat com a Lord Farquaard (el dolent de Shreek). La semblança és més que raonable!
Bé, que en total, que la campanya ha tingut molta vidilla, a la xarxa... Potser més que a la vida real!

Anònim ha dit...

... ja fa uns anys que als USA la xarxa es un element cabdal en les eleccions, encara no arriba al nivell de TV i premsa “paper” però la xarxa i especialment els blogs ja són elements imprescindibles en una campanya electoral... amb aspectes positius i negatius (com tot) però per mi es una excel•lent noticia!!!!

Article de la vanguardia:

http://www.lavanguardia.es/gen/20061108/51291528184/noticias/las-legislativas-de-ee.uu.-tambien-se-han-disputado-en-internet-washington-mark-foley-alzheimer-capitolio-senado-eeuu-aol-fox.html


http://www.drudgereport.com/

http://www.dailykos.com/