25/5/07

Tovallola multiús per a l'autoestopista del Segle XXI


Eixugar el culet del bebé. Rentar-se les mans després d'endrapar un plat de gambles a l'ajillu. Enllustrar-se les sabates. Perfumar-se el coll. Deixar la vitro com una patena. Netejar l'interior del microones. Recollir la caca del gos. Fregar la delatora taca de xocolata a la rajola de gres. Polir el parquet. Prevenir accidents.

Tot això, i moltes d'altres coses que ara no vénen a cuentu, es pot fer amb una tovalloleta humida.
Les tovalloletes multiús són un dels principals invents del mil·lenni. Si l'autoestopista galàctic de Douglas Adams les hagués descobert abans, no hauria d'anar recorrent la galàxia amb una tovallola gegant embolicada al cap.

Aquest és, doncs, el meu petit i particular homenatge a la tovallola (més concretament, a la tovalloleta) per celebrar la data avui, 25 de Maig, Dia de la Tovallola.
Felicitats a tots els frikis del món!

Nota: Arnauh gràcies per recordar-me tan assenyalada data! No saps quin ha estat el meu orgull en veure que el mismíssim model qiue il·lustra l'article de la wikipedia sobre el Dia de la Tovallola m'ha escrit per recordar-me-la.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Em trec el barret, vull dir la tovallola, davant la autoestopista galàctica del segle XXI. Molt bona la reflexió!

Feliç dia de la tovallola, encara que vingui tard.

Petons

Laiern ha dit...

Bueeeenas!
Ara et semblarà que baixo de la figuera, però és veritat. Es així.
He acabat de llegir un llibre i m'he dit: "li has de dir a la que no se'n sap avenir" i aquí estic.
Em sembla que potser tenim fòbies molt semblants (tampoc no crec que siguin res de l'altre mon!)i em sembla que igual t'agrada:
Aigua Bruta de Pau Vidal. Es lleuger, amable de llegir i treu a tema molts aspectes que en els blogs anem tocant. A més a és té animadversió pels taxistes (Comparteixo sentiment) i li agrada anar en moto (idem de idem)... Ara en sèrio, al protagonista -un enamorat de les paraules nostrades- li passen coses i totes les reflexions que va feny semblant tretes del meu (teu, seu) cervellet.
M'agrada compartir opinió, i ell les exposa en veu alta, ben puntualitzada i divertidament.
Àpali, no emprenyo més.
Només et recordo que el 5-06-07 surt dvd del Boss. Mmmm....
Una abraçada!
Laiern

Martallica Rock ha dit...

Les tovalloletes, quin gran invent!! Crec que tinc el millor ús de tots... Donaré un parell de pistes: cotxe, de nit, alcohol, lujuria... si, ho confeso, porto un paquetet al seient del darrera.

Nunca se sabe dónde ni cuándo "te va a entrar el gusanillo"!!