4/4/06

A la tele!


Després d'uns quants dies en blanc, torno a les andades. I torno carregadeta de ganes d'escriure, acumulades durant una llarga setmana K.O. a causa d'unes angines monstruoses. El problema és que tinc molta feina acumulada i per tant no em queda massa temps per revifar aquest blog, però ho intentaré.
La reentrée comença amb una aparició televisiva, fugaç i discreta, però televisiva. La cita és avui dimarts, 4 d'abril, a les 23h25 al Canal 33. El programa és "De llibres". El presenten Vicenç Villatoro i Natza Ferré (a la foto), i avui tracta sobre l'emotiva novel·la "Suite francesa", de Irene Nemirovski.

La meva aparició estel·lar consisteix en omplir una cadira de la zona del públic, però no cal dir que la meva era una funció importantíssima per al bon desenvolupament del programa. He de mencionar també l'aparició de la meva dama de companyia Bloc Semàntic. És la bellesa rossa que surt al meu costat. (No diré que és parenta del presentador, perquè em mata).

Espero que trobeu interessant aquesta primera incursió marinetix en el món de La Nostra... I a veure si aquest petit article serveix per fer apujar l'audiència d'un programa sobre literatura diferent, distret i de qualitat.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Netix,
espero q hagis gravat el programa pq et vaig fer el salt amb el Dr. House. La tria va ser molt difícil, ho haig de confessar, però finalment em vaig decidir per la cuatro... Vaig llegir que els dos últims capítols donaven les claus del per què anava coix i el penúltim havia fet guanyat a la sèrie l'Emmy al millor guió. Davant d'això, no vaig poder excusar-me davant el Doctor. Per ser del tot sincera, reconec que, malgrat tot l'interès que el tema havia despertat en mi, no vaig aguantar desperta fins el final del segon capítol... així q espero q tu tb els veiessis (q segur q sí) i me l'expliquis...
G

Anònim ha dit...

Maroooooooooooo!!!!
quan hi vaig pensar... ja estava dormint al sofà. Pero vaig obrir un ull i vaig intentar mirar si et veia entre el públic... pero res! ni a tu ni a la bloc semàntic, la jove del... jeje!!!
un altre vegada serà.... suskieru!!!!
PD: x quan una altre trobada frikiblog?!

Anònim ha dit...

Ah!!! m'oblidava...
que tal el llibre??!! el recomeneu??!
es que aviat serà sant jordi....

Marinetix ha dit...

GeGe, tu tingues la consciència tranquil·la: jo mateixa vaig ser la primera de triar al DR HOUSE abans que a mi mateixa!!! Imagina't...
És que el House és mucho House. Dóna per escriure un llibre. És un dels meus ídols. Quan ens veiem t'explicaré com va acabar el segon episodi, tot i que no garanteixo gaire precisió, perquè crec recordar que vaig dormitar una mica... Petons!

Marinetix ha dit...

Dalets, gràcies, amor, per configurar tu sola tota l'audiència del programa. Jo només en vaig veure un tros, i no em vaig veure ni de resquitlló! El proxim dia que hi vagi (perquè hi penso tornar) em posaré una camisa de topos fúcsies i em situaré estratègicament a darrere de la cadira del convidat.
Ah, de cara a Sant Jordi, prometo comentari d'aquest i altres llibres en aquest blog!
Petons mil.

Anònim ha dit...

Ei Maró!,

Jo també vaig intentar buscar-te entre el públic però res de res, a aquelles hores ja no estava per suites ni per franceses!, però si que he vist que és un bon llibre oi?.
Per cert, estic amb el Rosales bastant encallada, li donaré un vot de confiança però si em torno a encallar em sembla que l'abandono.
Espero les teves recomanacions de Sant Jordi.
Petons

Anònim ha dit...

Ostres si ho arribo a saber.... acabo de llegir-ho. De totes formes a les hores que surts per la tele, jo ja dormo. Un iaiete, ja saps.

Bueno, espero que anés molt bé i que participessis molt al programa.

Apa. Primera aparició....

Marinetix ha dit...

Hombre, Uridos!
Benvingut, quina ilu trobar-te aquí!
Espero que tornis sovint. Si vols recomanacions per Sant Jordi, estic començant a pensar coses per recomanar... Aquesta setmana ho publico. (bona tàctica per fidelitzar lectors, no creus?? jejeje)
Petons.

Anònim ha dit...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

Anònim ha dit...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anònim ha dit...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

Anònim ha dit...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

Anònim ha dit...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

Anònim ha dit...

best regards, nice info Geoffrey tobias rhinoplasty before and after photos Visibadge barcode reader Codeine pain relievers without prescription gay shorts Encinitas laser hair removal skin refrigerators ge parental control Do patent leather shoes really reflect up Zyban and smoking cessation Closet organizer home depot