19/3/06

Una nit prometedora

Dalets, gràcies per la foto. He rigut sola mirant-les totes, i m'ha costat molt decidir-me per alguna!
Voldria enviar un petonàs a la Dalets i la Bloc Semàntic per la divertidíssima vetllada que em van proporcionar la nit de dissabte, responent a la I Frikitrobada Marinetix convocada exclusivament via aquest blog.
Érem tres persones i un ninot de peluix, però com bé diu la meva amiga Fúria, en aquesta vida no importa la quantitat sinó la qualitat, i el cert és que la nit va ser tal i com esperava: carregada de risses i de bona conversa. La seva entusiasta resposta a la meva convocatòria es mereixia un premi, i el van tenir: olives, pizzes i un partit del Barça que vem ignorar des del minut 0 fins al 90.
Però no em voldria oblidar de tots aquells que han entrat al blog i han participat d'alguna manera o altra en aquesta iniciativa tan poca-solta, ja sigui declinant la invitació o simplement comentant la jugada. He assolit el rècord de comentaris (20 en total, o 21 si comptem el d'un porno-star que se'm va colar per mostrar les seves fotos de bacanals, al qual ja he procedit a retirar abans no us aficionessiu i em deixessiu per ell). A tots, us envio una abraçada d'agraïment. Bé, més que agraïment, d'alleujament per haver-me ajudat a superar amb èxit aquest estúpid repte sense solta ni volta que em vaig voler autoimposar. Gràcies a vosaltres, no he hagut de passar pel temut tràngol de menjar-me els "Zero Comments" o de confessar que em vaig quedar sola la nit de dissabte. (Buf !!!)
En definitiva, com dirien els polítics més mancats d'imaginació i recursos verbals, la valoració ha estat molt positiva. O sigui, que penso repetir. Per tant, estigueu a l'aguait que potser aviat caurà alguna altra convocatòria... Mira, digueu-me pesada. Ara m'heu mal acostumat!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Vamos, la foto es igualeta igualeta a la dels frikis de l'altre, jejeje...

No ara en serio, seguro que ho veu passar molt bé... olives, pizzes... afegeix-li una ampolla de labrusco i alguna peli friki i ja semblaran les reunions amb els meus amics ;)

Ens veiem al blogs & Tint eh?

rizzo ha dit...

espero que convoquis més kedadas del blog!!! que jo vull venir

Marinetix ha dit...

Dragoncete: has dit LABRUSCO????
Ah, i em sap greu haver cancel·lat la ja mítica trobada de Blogs & Tint... A veure si la setmana que ve no fallo, i porto els "deberes" fets ;-)

Rizzo, a veure si t'apuntes a la pròxima! T'ho passaries bé, pensa que per l'Epi va ser una de les millors nits de la seva vida! Ara bé, els diàlegs que vem tenir no sé si seran aptes per tu, que ets menor d'edat... Bueno, en parlem!! PETONS.

Anònim ha dit...

Netix!!
t'oblides de comentar q virtualment van haver-hi dues persones més: l'Anna i jo!!! Si no hagués estat pels compromisos familiars de l'Anna haguéssim vingut... Clar que penso q vau estar millor sense nosaltres, pq l'Anna tenia una sordera horrible i t'asseguro q parlar a crits amb una persona q no para de mirar-te amb cara d'interrogant i que contínuament et diu "ara no em parlis que quan mastego no et sento" no és el millor plan per un dissabte nit... Aviam si a la propera...

Anònim ha dit...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

Anònim ha dit...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»

Anònim ha dit...

Great site lots of usefull infomation here.
»

Anònim ha dit...

Here are some links that I believe will be interested

Anònim ha dit...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»