12/3/07

Els carronyaires i altres animals



Aquesta és la portada de l'edició digital d'El País d'avui a la tarda (fent click a sobre, es veu més gran). Una primera plana insòlita, interessant, llampant, atractiva: el somni de tot editor de premsa (suposo).
Tots els titulars són sucosos. Fent-hi un cop d'ull, l'elecció es fa difícil: on faig click primer? Què em sembla més interessant de llegir, més urgent, més alarmant, més imprescindible?
1) La impactant cita sobre les torres KIO d'un dels inculpats per l'11-M?
2) La destitució del diplomàtic israelià per aparèixer borratxo, en pilotes i amb objectes sado?
3) Les declaracions d'un presentador de la CNN explicant els abusos que va rebre de petit per part d'un mossèn?
4) La igualitària mesura del Regne Unit de reduir el sou d'uns funcionaris per igualar-lo al de les funcionàries?
5) Les declaracions de Rajoy qualificant La Mani d'hermosa i dient que el dissabte va ser un dels dies més bonics de la seva vida?

El ratolí no sap cap on anar. Cada un d'aquests titulars és com un llum de neó intentant captar el click del meu mousse. A quin pitjor! No em sé avenir de res del que estic llegint.
Però el que és realment impactant és que la notícia de Rajoy m'hagi provocat tanta repulsa com les altres. Em produeix tanta nàusea el mossèn violador com els carronyaires que s'alimenten dels morts aliens per créixe's i tombar l'adversari polític. I, a sobre, dir que és un dia hermós. I tot, sense perdre mai el somriure.
Somriure de hiena.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que fuette que fuette.. les notícies del dia cad cop s'assemblen més a les del Tomate...
tot i que els temes són molt més seriosos.

Jo es que sentir a parlar de Marianico el corto, el Monchito Acebes y el Rockefeller Zaplana que m'encenc... ostres!!

Jose Luis Moreno era un visionari de la dreta espanyola!!??

dru ha dit...

posant el focus en el tema del senyor rajoy i la manifestació, he llegit una carta al director de la vanguardia d'un senyor amb un humor increïble, Josep Vilà i Campanyà, que diu "Oí el llamamiento de Mariano Rajoy para defender España. Rebuscando por casa he podido pertrecharme con un cuchillo de cocina, un insecticida en spray y un par de palos de hockey. Estoy dispuesto. Por cierto, creo que mis vecinos del sexto A son sospechosos. ¿Empiezo por ellos? ¿O mejor espero las instrucciones?"

senzillament fantàstic. La llàstima és que la cosa no va per aquí...

Anònim ha dit...

Hola, me siento muy superficial, lo siento, pero es que la imagen de el senador de Israel en El Salvador borracho, en pelotas y con accesorios de sado me ha provocado un ataque de risa ;)