15/3/06

Convocatòria sorpresa

A tota la meva massiva i estimada audiència, us proposo una prova. Aquest dissabte vull convidar a sopar els meus amics i amigues a casa. Però també vull saber qui em llegeix i qui no. Per tant, queda convidat a sopar dissabte a ca meu tot aquell que deixi un comentari en aquest post. Val a dir que haureu de passar per un estrictíssim i rigorós control d'identitat abans de ser del tot acceptats com a convidats... no fos cas que se'm colessin a casona alguns indesitjables desafectes al règim...
Dilluns escriuré un resum de com ha anat aquesta iniciativa esbojarrada. Espero no haver d'autohumillar-me amb un patètic i lacònic "No hi va haver sopar". Espero també que la trobada no esdevingui quelcom tan excitant com el que es veu a la foto. (gentilesa de dragoncete).
Vinga, animeu-vos i manifesteu-vos, que riurem!
(Qui em mana a mi ficar-me en aquests alberginials?)

23 comentaris:

Marinetix ha dit...

Col·lectiu COVIHO, dóna't per al·ludit, si us plau. Ehem. Espero comments...
(Per què m'he de posar en evidència jo a mi mateixa? PER QUÈ??? )

Anònim ha dit...

Què és un comment? :P

Anònim ha dit...

maroooooooooooo!!! a quina hora a ca teu??!!
ai que veig que serem 4 i el cabu!
jeje!!!

Marinetix ha dit...

Dragoncete, que em pixo de riure un altre cop!! Quin atac!!! Al final semblaré la Fúria...

Marinetix ha dit...

Dalets, reina, guapa, estupenda, you are simply he best... Et mereixes un premi per ser la primera!! I EL TINDRÀS! OLIVETES PER UN TUBU!
Dissabte a les 21h30 a ca meu)
JA SOM DUES, OEOEOEOE!!!

Anònim ha dit...

cessu comenta:
després de 4 dies de mare soltera...potser si que m´apunto!!!!
ho confirmaré!!!!

Anònim ha dit...

je,je...que sóc "justeta"...."el usuario anónimo"...si ,si, sóc jo!!!! la cessu...ara hi torno i penso que ho faré bé!!!!
MARINETIX... classes particulars d´això de "l´internet"ja!!!!

Marinetix ha dit...

Bien, Cessu!!! Progresses adequadament! Gràcies per entrar i comentar! Ja som tres covihos. Teniu premi les tres primeres, garantit... a part de classes particulars de l'internet!

Anònim ha dit...

ole ole olives!!!! eii misséssa pot venir??!!!
eiii quina gentada que serem no?!?! jajajaja!!
almenys el sr, la mar i la nona et faran costat en aquests durs moments no?!
em sembla que faig una crida a la coviho.....

Marinetix ha dit...

Ja he vist la crida. Grande! A veure si reaccionen aquesta colla de marginadores maronils! Ei, clar que pot venir tucessar, això ni es pregunta... Per part meva, el sr no em farà companyia perquè estarà pendonejant amb els seus amics.

Marinetix ha dit...

Pendó, gràcies per declinar-me. Espero amb ànsia una foto dels teus fricandons per substituir la que he posat. Però si un cas no els donis l'adreça d'aquest blog, carinyu. Gràcies!

Anònim ha dit...

Oooooooh, jo que m'apunto a tot ... però aquesta vegada m'hauras de posar "falti", o tinc nen o tinc concert ! o sigui que comptant que aquesta serà un èxit sense precedents ... ja em pots apuntar a la següent convocatòria!!! Un petó

Anònim ha dit...

Jo també declino la invitació però tu no deixis de fer propostes! i tal i com t'he dit sigueu 2 o 10 valora la qualitat i no la quantitat!!, CARPE DIEM!.
I dilluns esperem la foto de la convocatòria!

rizzo ha dit...

ooohhhhh

aquest dissabte no puc!!!!!! quin greu em sap perdrem la primera kedada de la comunitat Marinetix

:-(

Anònim ha dit...

MarinaMaró!
Jo sóc qui farà possible que triomfis en directe (bé, en diferit) per la tele la nostra comentant un llibre... Però, malauradament, no podré venir a sopar... ohhhh!

Anònim ha dit...

Netix!!! jajaja!!!!! estàs segura q vols q vinguem!! pensa q t'has de llegir el llibre de 400 pàgines i pensar en un comentari intel·ligent (i assajar-lo) per al dimarts a la nit. Per cert... el Xavi ja sap les festes q organitzes quan no hi és!!??

Marinetix ha dit...

Bloc Semàntic, no t'estic amiga! Estic esclavitzada per la teva inapel·lable ordre de llegir, llegir i llegir! Més de 400 pàgines en 7 dies? IMPOSSIBLE! A més, no penso dir RES a La Nostra. Ho tinc molt clar. Saps que si m'obligues a fer declaracions, explicaré en directe (o en diferit) que amb 28 anys encara col·lecciones nines, que vas sortir al Xerrameca i que ets carn de Prontol... Bueno, callo. Total, que tants deures literaris m'han fet dubtar molt a l'hora de convocar un sopar (no tinc temps per sopar, jolín!), però al final m'he decidit.
De moment, som tres! Com diu la Fúria, no importa la quantitat, sinó la qualitat. Carpe Diem!
Gràcies a tots pels comentaris. Sou uns solets.

Marinetix ha dit...

Ehem, Gege... El Sr està al corrent de totes i cada una de les meves activitats lúdico-festives (sempre i quan s'hagi llegit aquest blog!! ;-))
PETONS!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Marinetix... el que més greu et sap no és que et faci parlar per la tele sinó acceptar que t'has equivocat en la meva edat... tinc només sweet twentysix... Ooooh!

Marinetix ha dit...

Bloc Semàntic, identifica't quan facis comentaris, carinyu!
Que no t'has vist a la foto? Vigila, perquè si et fiques amb mi, penjaré la que estàs més lletja!
Petons, amod.

Anònim ha dit...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

Anònim ha dit...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»